Veilig thuis in een welvarend Ternat (Programma 2018)

Op 2 oktober 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

14 oktober staat voor de deur. Voor velen onder ons zijn het ‘maar verkiezingen zoals alle anderen’, maar vergis u niet: na bijna 40 jaar LVB kan u nu voor het eerst echt kiezen voor verandering in onze gemeente.

De Lijst van de Burgemeester is niet meer, toch niet onder de naam LVB. Hun leden zijn gestopt of hebben elders onderdak gezocht en gevonden. Niet in onze partij. Wij zijn op zoek gegaan naar mensen die oprecht verandering willen voor onze gemeente. 

Kandidaten zonder eigen agenda, zonder eisen voor een postje, maar met veel goede moed en met kennis van zaken. Kandidaten die een frisse wind door onze gemeente zullen laten waaien. Geen halve of ongedragen proefopstellingen, geen streepjes trekken of putjes vullen, geen losse flodders, wel werken aan een gedegen, verantwoorde én betaalbare visie én uitvoering voor elk beleidsdomein.

Onze gemeente staat voor enorme uitdagingen op het vlak van mobiliteit, ruimtelijke ordening, investeringsbeleid, lokale handel en de toenemende vergrijzing van onze bevolking. Op deze pagina kan u aan de rechterkant ons volledig programma terugvinden (zijbalk).

Met uw steun zorgt de N-VA ervoor dat Ternat opnieuw een gemeente wordt waar u trots op kan zijn en waar u graag woont én werkt. Een gemeente waar mensen ook opnieuw vertrouwen in de politiek hebben. Een gemeente waar er beslissingen genomen worden. Een gemeente die er voor iedereen is.

Hoe veilig wil u Ternat? Hoe welvarend wil u Ternat? Hoe Vlaams wil u Ternat nog? 

Uw keuze bepaalt de verandering.  Onze belofte? Wij stellen u niet teleur!

Sven De Paepe - Lijsttrekker N-VA Ternat

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is