N-VA: "Onwaarheden als zoethoudertjes"

Op 1 oktober 2010

"Waar onze partij vooral aanstoot aan neemt, is de reeks van beloftes en onwaarheden die op de gemeenteraad en in de pers worden verkondigd als zoethoudertjes", zegt Sven De Paepe van N-VA Ternat. Als voorbeeld haalt N-VA Ternat de dossiers van de vernieuwing van de Nieuwbaanbrug en stationsomgeving bij.

Nieuwbaanbrug
"In het dossier over de vernieuwing van de Nieuwbaanbrug heeft men nooit de mening van de buurtbewoners gevraagd en ook het buurtcomité wordt steeds met een kluitje in het riet gestuurd. We zien dezelfde houding van de burgemeester en schepenen terug in het dossier van de herinrichting van de stationsomgeving."

Volgens eerste schepen Jean Dooms vertelt N-VA zelf niet de waarheid. "Voor de heraanleg van de stationsomgeving organiseerden we een tijdje geleden wel een hoorzitting", zegt Dooms. "De aanwezigen waren behoorlijk positief over de plannen. In september komt er nog een extra vergadering omdat er steeds veel vragen over het aantal parkeerplaatsen."

Informatiemoment
"Ook over de brug aan de Nieuwbaan werd een informatiemoment georganiseerd en eind september nodigen we de betrokken partijen nog eens uit." (JVD)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is