Hilde De Backer nieuw gemeenteraadslid voor N-VA

Op 28 januari 2015, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, N-VA

Hilde De Backer is 46,  is geboren in Sint-Katherina-Lombeek en woont in de Meersstraat . Ze is al 25 jaar gehuwd met Robert Van Keer en moeder van twee dochters, Stien (23) en Mare (19). Tot voor kort was ze filiaalverantwoordelijke van dienstenbedrijf Assist At Home te Asse maar deze maand ging ze aan de slag als media-adviseur bij Rondom (Corelio).
 
De Backer is actief achter de schermen bij Sparta Den Bos en omschrijft zichzelf als sociaal, een beetje avontuurlijk en energiek, dynamisch maar ook wel ongeduldig.

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen  werden Sven De Paepe, Nele Vandenbulcke, Agnes Delcourt en Tom Schelfhout verkozen voor de N-VA-lijst. Doordat Agnes Delcourt aan het ambt verzaakte (omdat ze het niet mag cumuleren als OCMW-personeelslid) kwam echter eerste opvolger Rony De Backer in de gemeenteraad. Sofie De Vos en Pieter Semal kregen een zitje in de OCMW-raad.
 
Door het ontslag van Schelfhout komt nu dus ook tweede opvolgster Hilde De Backer in de gemeenteraad. De volgende opvolgers in de lijst zijn Marita Sablon en Arno De Paepe.

http://www.editiepajot.com/regios/19/articles/41535

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is