Definitieve Lijst N-VA VOLT Ternat

Op 13 september 2012

"Wij willen Ternat na 36 jaar eindelijk een onafhankelijk alternatief bieden door u 25 mensen voor te stellen met zin voor verandering, met ‘goesting’ om Ternat mee te besturen, maar bovenal met nog een echt ideaal.
 
N-VA lijstrekker Sven De Paepe, N-VA voorzitster Nele Vandenbulcke en Volt fractievoorzitter Rony De Backer zijn dan ook trots deze sterke gezamenlijke lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan u te kunnen voorstellen.
 
Op de lijst staan naast de gemeenteraadsleden Sven De Paepe, Rony De Backer en Tom Schelfhout ook gemotiveerde nieuwkomers zoals Nele Vandenbulcke, financieel specialist en voorzitster N-VA Ternat, Pieter Semal, voorzitter cultuurraad, en Agnes Delcourt, OCMW.
 
Als erfgenaam van de Volksunie krijgt onze lijst de enthousiaste steun van twee Ternatse oud VU mandatarissen, Marita Thiebaut-Sablon als voormalig OCMW en Gemeenteraadslid en gewezen schepen Laurent ‘Lommen’ De Backer.
 
Na jarenlange inzet voor N-VA, VVB of Vlaamse verenigingen hebben Bert Degrez, Lutgart Thiebaut en Stef De Mesmaeker, ook actief in jeugdbestuur KFC Wambeek, eveneens hun steun aan de lijst gegeven.
 
Sofie De Vos (Kind & Gezin), Els Verstuyf (ACV), Karine Desmet (ACV) en Hilde de backer beter gekend van Sparta Den Bos, garanderen de nodige aandacht voor het sociale luik van ons programma.
 
Jong N-VA is de enige politieke jongeren afdeling in Ternat. Omdat zij zo belangrijk zijn voor de toekomst van Ternat bezetten zij een mooi aantal plaatsen : Voorzitter Dimitri Vandenhende, lid van jeugdraad, en de bestuursleden Christoph Van Achte en Frederik Timmermans (lid van de jeugdraad). Twee nieuwkomers bij jong NVA zijn Kristof De Leeuw, en Arno De Paepe, op de valreep 18 en jongste kandidaat in Ternat.
 
De lijst wordt verder aangevuld door een aantal onafhankelijken met een hart voor Ternat : Elise Vandenhaute, Margot Roith en Luk Van der Heyden, ook wel gekend als opera zanger.
 
Suzanne Van der Fraenen en Marina Van Belle tenslotte geven als kersvers gehuwden vanuit ‘Den Bos’ hun enthousiaste steun aan onze lijst.
 
De traditionele partijen in Ternat beweren dat de kiezer enkel voor ‘koppen’ stemt, wij geloven dat we met een nieuwe partij, een nieuwe lijst en nieuwe mensen een duidelijk teken geven aan Ternat. Wij staan voor de echte verandering voor het eerst sinds lang. Nieuwe mensen, een nieuwe partij, een nieuw beleid!
 
De kiezer die voor ons kiest moet weten dat ons programma voor ons belangrijker is dan de zogenaamde postjes. Bij de keuze van een coalitiepartner zal overeenkomst qua speerpunten voor ons de absolute doorslag geven."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is