N-VA haalt voetbalwoordenboek naar Ternat.

Op 23 november 2008

N-VA Ternat wil het door FC Asse uitgegeven “voetbalwoordenboek” naar Ternat halen.

Dit prachtig initiatief - waar zelfs al tot bij eersteklassers in het buitenland belangstelling voor is - zou ook een welkom instrument zijn om de communicatie binnen de Ternatse jeugdploegen te bevorderen. Het Ternatse voetbal telt al een niet onbelangrijk aantal anderstalige spelers, en dit instrument zou hun intregatie en communicatie met medespelers en andere ploegen bevorderen. Ook in de optiek van de splitsing van de bond is het belangrijk dat deze spelers al beginnen met de basisvoetbaltermen te beheersen.

N-VA Ternat heeft de Ternatse voetbalbesturen aangeschreven met de vraag om dit initiatief te steunen en hun (jeugd)spelers te helpen bij de integratie in hun Nederlandstalige sportomgeving.

N-VA Ternat wil hierin actief meewerken en stelt de ploegen voor om als verbindingspersoon op te treden en de boeken aan te leveren en voor de verdeling binnen de respectievelijke jeugdploegen te zorgen.


RESULTAAT:

KSKL Ternat verdeelde reeds 300 voetbalwoordenboekjes onder zijn jeugdspelers.

Wie hiervoor nog interesse heeft kan N-VA Ternat contacteren of deze rechtstreeks bij “de Rand” bestellen die voor de uitgave en verdeling zorgt.

Voor de gemeentes rond Brussel is dit woordenboek gratis af te halen.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is